Rezervácia



Dospelý
Deti

Apartmány Wild Beauty

Apartmány Wild Beauty
Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty Apartmány Wild Beauty

Vitajte v objekte Wild Beauty v Sutomore! Sutomore je ideálny pre oživenie a vytvorenie nových spomienok so svojimi blízkymi.

Ubytovanie Wild Beauty ponúka ubytovanie až pre 6 hostí. Nádherná príroda a piesková, kamenistá a skalnatá pláž jsou ve vzdálenosti 350 m metrov. Zdieľajte fotografie zo svojej zaslúženej dovolenky cez Internet, ktorý máte k dispozícii. Žiadne davy ľudí, presne stanovený čas na jedenie ani preplnené terasy – prebuďte v sebe kuchára, využite dostupný Gril a doprajte si vynikajúce miestne pokrmy. Osviežte sa a oddýchnite si 25 m2 terase, sme presvedčení, že si ju zamilujete. Naštartujte svoj deň relaxáciou v 120 m2 záhrade. Bonus navyše je prekrásny výhľad na More, zeleň a dvor.

Ubytovanie je vybavené všetkým potrebným vybavením pre odpočinkovú dovolenku: Kúrenie, Klimatizácia, Televízor, Internet, Detská postieľka, žehlička, Pračka. Parkovanie je Dostupné.

PS: Nenechajte si ujsť príležitosť vyraziť na jednodňový výlet a ponoriť sa do nedotknutej prírody všade okolo. Preskúmajte všetky krásy Sutomore, vo vzdialenosti 1400 m.

Ste pripravení premeniť svoju vysnívanú dovolenku na skutočnosť? Zarezervujte si ubytovanie Wild Beauty kým je ešte dostupné.

Zobraziť viac Zobraziť menej
Gril
Parkovanie

Prítomnosť domácich, ktorí žijú alebo sa dočasne zdržiavajú v objekte

piesok
skalnatá

Bar: 350 m
Reštaurácia: 700 m
Múzeum/galéria: 7 km
Diskotéka: 1,5 km
Bazén: 7 km
Vzdialenosť od mora: 300 m
Tenisový kurt: 7 km
Banka: 7 km
Hlavná cesta: 200 m
Lekáreň: 1,5 km
Ambulancia: 1,5 km
Čerpacia stanica: 1,5 km
Obchod: 650 m
Zastávka autobusu: 1,5 km
Letisko: 35 km
Pláž: 350 m
Centrum: 1,4 km
Prístav: 7 km
Prenajom motorového člnu: 1,5 km
Potápačský klub: 1,5 km

Chcete vedieť o akciách ako prvý?

Stačí, keď zadáte svoj e-mail a už nepremeškáte
žiadnu novinku alebo zľavu.